وکیل شرب خمر در اصفهان|مشاوره تلفنی تخصصی و 24 ساعته
وکیل شرب خمر در اصفهان
وب سایت حقوقی یاروکیل
وکیل در اصفهان و مشاور حقوقی در اصفهان
وکیل پایه یک شرب خمر در اصفهان
حدود
با توجه به اقتباس قانون مجازات اسلامی از فقه اسلامی ، قانون گذار در قانون مجازات اسلامی ، به جرم انگاری حدود تعیین و تصریح شده در فقه اسلامی پرداخته است .
در حدود موجبات ، شرایط و موانع مسئولیت کیفری و همچنین میزان و کیفیت مجازات آن و موارد سقوط و تخفیف مجازات به طور دقیق و مشخص تعیین شده است فلذا
قانون گذار و قاضی محکمه ، نمی توانند جز موارد تعیین شده عمل کنند .
جرایم حدی
۱۲ نوع از جرایم حدی در قانون مجازات اسلامی پیش بینی شده است .
این جرایم عبارتند از :
- محاربه
- افساد فی الارض
- لواط
- زنا
- تفخیذ
- مساحقه
- سب نبی
- شرب خمر
- قوادی
- بغی
- قذف
- سرقت

شرب خمر در اصفهان
در این مقاله ، قصد داریم به جرم شرب خمر و مجازات آن پرداخته و در نهایت به نقش وکیل در پرونده اشاره کنیم .
از جمله حدود تعیین شده در قانون مجازات اسلامی و همچنین فقه اسلامی شرب خمر است .
شرب خمر به معنای نوشیدن شراب است .
نوشیدن سایر مسکرات نیز شامل این جرم می شود ؛ مانند نوشیدن آب جو که به آن فقاع نیز می گویند .
در تعیین مجازات برای شرب خمر و جرم بودن عمل ، میزان شراب نوشیده شده و همچنین مست شدن شخص تاثیر ندارد و خوردن شراب به هر اندازه که باشد چه فرد را مست کند چه نکند ، عمل فرد را مشمول مجازات این جرم خواهد کرد .
مصرف شراب و مسکر ، به هر طریقی که باشد ، در تعیین مجازات آن تاثیری ندارد .
فرقی ندارد شخص مسکر را نوشیده باشد یا تزریق کرده باشد و یا حتی تدخین ( دود کردن ) کرده باشد ؛ تنها مسئله ای که مهم است ، تغییر نکردن جنس مسکر و خارج نشدن آن از مسکر بودن است .
همان طور که تا اینجا متوجه شدیم ، مصرف مسکر یک جرم مطلق است و نیازی به تحقق نتیجه که عبارت است از مست شدن فرد ، ندارد و به صرف مصرف ، فرد را مشمول مجازات تعیین شده برای این جرم خواهد کرد .
اگر مسکر را با یک ماده ی دیگر به گونه ای ترکیب کند که آن ترکیب دیگر عنوان مسکر نداشته و از حالت اصلی خود خارج شده باشد ، دیگر مسکر نبوده و مجازات شرب خمر را ندارد . به طور مثال اگر مقداری شراب را در میزان زیادی آب مخلوط کرده به گونه ای که دیگر نتوان به آن شراب گفت و مایع بدست آمده دیگر ویژگی شراب را نداشته باشد ، نوشیدن این مایع ، شرب خمر نیست و مجازاتی ندارد .
حرام بودن شرب خمر ، از بینات دین مبین اسلام است و هر کس که آن را حلال بشمارد ، در حالی که نسبت به حرمت آن در دین اسلام عالم بوده و خود بر دین اسلام باشد ، مرتد شناخته می شود زیرا یکی از ضروریات دین اسلام را انکار کرده است .
مجازات شرب خمر در اصفهان
مجازات شرب خمر ، هشتاد ضربه شلاق حدی است .
در صورتی که شخص ، یک بار حد خورده باشد ، و برای بار دوم ، مسکر مصرف کند ، بار دوم نیز به هشتاد ضربه شلاق حدی محکوم می شود و اگر پس از اجرای حد ، برای سوم مرتکب جرم شرب خمر شود ، باز هم همان هشتاد ضربه شلاق حدی بر او جاری می شود اما پس از سه بار ارتکاب جرم شرب خمر و سه دفعه جاری شدن حد آن ، ارتکاب جرم شرب خمر ، برای بار چهارم ، منجر به اعدام شخص می شود .

پس برای اعدام شارب خمر ، باید سه دفعه حد شرب خمر بر وی جاری شده باشد و حد بار چهارم ، اعدام است
اثبات جرم شرب خمر در اصفهان
شرب خمر ، توسط شهادت ، اقرار و علم قاضی و .. در محکمه اثبات می شود .
شهادت : شرب خمر ، با دو شاهد مرد اثبات می شود .
حدود و تعزیرات ، با شهادت بر شهادت اثبات نمی شود .
اقرار : برای اثبات جرم شرب خمر ، دو بار اقرار شخص لازم است .
این اقرار می تواند در یک یا دو جلسه انجام شود .
حدود با سوگند اثبات و یا نفی نمی شوند .
شرب خمر غیر مسلمان در اصفهان
غیر مسلمانان ، در صورتی که به صورت آشکارا و علنی شرب خمر نکند و در حال مستی نیز در اجتماع حاضر نشوند ، مجازاتی ندارند .
اگر غیر مسلمان ، به صورت اشکار در ملاعام مسکر مصرف کند ، به مجازات شرب خمر محکوم می شود . ( هشتاد ضربه شلاق حدی )
اگر شخص غیر مسلمانی ، مصرف مسکر را علنی انجام ندهند اما در حالت مستی ، در اجتماع ظاهر شوند ، به مجازات جرم تظاهر به عمل حرام که ۱۰ روز تا ۲ دوماه حبس و یا تا ۷۴ ضربه شلاق تعزیری است ، محکوم می شود . ( ماده ی ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی تعزیرات )

نقش وکیل در اصفهان در پرونده شرب خمر
وکیل شرب خمر در شیراز میگوید :وکیل متهم ، به منظور معاف کردن موکل خود از مجازات جرم حدی ، باید در ابتدا سعی کند به فقدان شرایط مسئولیت کیفری ، توسل جوید .
شرایط مسئولیت کیفری
- عقل
- بلوغ
- اختیار
- قصد
در حدود علاوه بر شرایط فوق ، مرتکب باید به حرمت عمل ارتکاب یافته نیز عالم بوده باشد .
با توجه به مطالب فوق شما علاوه بر مشاوره با وکیل شرب خمر در اصفهان یا شیراز میتوانید با وکیل شرب خمر در بندعباس نیز مشورت نمایید
در جرایم حدی ، به علت جنبه ی حق اللهی جرم ، بیشتر مبتنی بر تخفیف است و در صورتی که مرتکب یا وکیل او مدعی باشد در حین ارتکاب جرم ، هر یک از شرایط فوق را نداشته است ، اگر قاضی محکمه ، صدق ادعای او را محتمل بداند ، ادعای او را بدون نیاز به بینه و یا سوگند ، می پذیرد و در این صورت وکیل می تواند موکل خود را از تحمل مجازات حدی معاف کند .
به طور مثال ، وکیل باید در محکمه ادعا کند که موکل او ، در هنگام نوشیدن شراب ، علم نداشته است که آن مایع شراب است و گمان می کرده که شربت گیلاس است و یا آن که به دلیل تازه اسلام اوردن موکل ، او نسبت به حرام بودن شرب خمر ، آگاهی نداشته است .
ادعاهای مطرح شده باید به گونه ای باشد که دادگاه احتمال درست و مطابق واقع بودن آن را بدهد و این امر بستگی به فن بیان و قدرت مذاکره و اقناع گری وکیل دارد تا محکمه را در خصوص صحت ادعای مطرح شده بتواند قانع کند .
ممکن است شخص ، پس از اقرار به مصرف مسکر،مدعی شود که اقرار او از روی اکراه و یا شکنجه و .. بوده است ، در این صورت نیز ادعای وی بدون نیاز بینه و سوگند پذیرفته شده و مدعی از تحمل مجازات ، معاف می شود . اکراه و اجبار چیست و ارتباط اکراه در قتل به چه معناست
یکی از شرایط مسئولیت کیفری ، مختار بودن مرتکب در حین ارتکاب جرم است ؛ اگر وکیل بتواند در محکمه اثبات کند که موکل او برای نوشیدن مسکر ، اکراه شده باشد ، موکل حد نخواهد خورد .
اگر وکیل ، بتواند اثبات کند ، متهم در حین شرب خمر ، دچار جنون بوده است ، موکل او مجازات نخواهد شد .
در صورتی که قبل از صدور حکم قطعی ، متهم دچار جنون شود ، رسیدگی به پرونده تا زمان افاقه ی متهم متوقف خواهد شد
اگر متهم پس از ارتکاب جرم و صدور حکم قطعی مبنی بر مجازات وی ، مجنون شود ، این امر تاثیری بر مجازات وی نداشته و حد بر وی جاری خواهد شد .
در صورتی که شرب خمر با شهادت اثبات شده باشد ، وکیل متهم می تواند با جرح شاهد ، شهادت و به تبع آن مستند صدور حکم دادگاه را مخدوش کرده و موجب صدور حکم برائت موکل خود شود .
در صورتی که وکیل اثبات کند موکل وی در خوردن شراب ، اضطرار داشته است و به دلیل اضطرار مجبور به نوشیدن مسکر شده است ، موکل وی مجازات نمی شود .
به طور مثال شخص لقمه ای در گلویش گیر کرده و تنها شراب در دسترس وی بوده و او ناچار شده برای جلوگیری از خفگی ، از شراب برای فرو بردن لقمه استفاده کند ؛ در این صورت ، موکل وی از مجازات و حد شرب خمر رهایی می یابد .

همان طور که مشاهده کردید ، در دعاوی کیفری ، وکیل باید نسبت به امور فقهی ، علاوه بر مقررات قانونی ، اشراف داشته باشد تا بتواند با توسل به آن ها ، اتهام انتسابی به موکل خود را دفع کند .
در پرونده های کیفری ، خلاقیت و هوش بالای وکیل ، بسیار تاثیر گذار است و وکیل باید بتواند برای هر مشکلی راهی یافته و محکمه را در راستای ذهنیت تبرئه متهم هدایت کند .
افراد در گیر در یک پرونده ی کیفری و بالاخص پرونده ی شرب خمر ، باید از مشورت با یک وکیل و حضور وکیل در دعوا استفاده کرده تا از محکومیت خود تا حدی زیادی جلوگیری کرده و مجازات تعیین در قانون را متحمل نشوند .
در انتخاب وکیل در دعاوی کیفری ، باید به تخصص و تجارب وی توجه کافی داشته تا نسبت به عملکرد او در پرونده ، اطمینان لازم را داشته باشیم .